Disse scones-rundstykkene er raske og enkle å lage, og har blitt godt tatt imot av Lindas lesere. Etter bare 20 minutter i ovnen har du alt klart for en herlig frokost eller en digg matpakke.

Linda Stuhaug er blitt et kjent navn i matverden. Hun har en svært populær matblogg# der hun deler sin store lidenskap for mat i form av oppskrifter, tips, triks og masse matglede. I tillegg har hun gitt ut kokebøker.

Som mange andre, har også Linda et godt forhold til Bremykt. På bloggen sin skriver hun dette:

«Eit veit ikkje med dåkke, men eg er vokse opp med Bremykt som smør på bordet. Bremykt gir meg faktisk skikkelige barndomsminner, og opp igjennom åra har det alltid blitt brukt som smør på brødskiva. Eg føler meg ganske sikker på at vi er fleire i samme sko?!»

Image

Saftige scones på 1-2-3!

For Bremykt har hun laget en fantastisk oppskrift på enkle og saftige scones-rundstykker. Disse har raskt blitt veldig populære og gir et fantastisk utgangspunkt til mye godt, for eksempel en skikkelig god frokost eller en spennende matpakke.

Under gir vi deg noen forslag på hvordan du kan tilberede disse herlige scones-rundstykkene, og oppskriften på dem finner du her i oppskriftsbasen vår.

Sandwich til lunsj

Linda Stuhaug har delt sin lunsjboks med oss der hun smurte de herlige scones-rundstykkene med Bremykt og lagde en fristende og god sandwich.

Når du har sconesene klare går matpakklagingen som en lek. Smøre et godt lag med Bremykt og legg på fersk oregano, spisspaprika, gulost, agurk, syltet rødløk og til slutt litt grovkvernet pepper. Smakfullt, enkelt og veldig godt.

Nybakte scones til frokost

Scones kan også bakes som et herlig brytebrød. Lag deigen som en rund kake og bruk en kniv eller et pizzahjul til å skjære deigen i åtte trekantformede deler før den stekes.

Disse er herlige på frokostbordet til helgen. Del de opp og fyll på med ditt favorittpålegg. Vi synes selvsagt de smaker best med et tykt lag med Bremykt under pålegget.