Imponer middagsgjestene dine ved hjelp av ett enkelt produkt. Bremykt forener smørets nydelige smak med rapsoljens unike stekeegenskaper.

Blandingen av rapsolje og meierismør har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant mesterkokker. I kombinasjon med gode råvarer, er det denne stekemetoden som sikrer dem en saftig biff med sprø stekeskorpe – hver gang. Med Bremykt i kjøleskapet trenger du aldri stresse med biffstekingen igjen.

Unngå tørr biff

Det er viktig å tilføre både fett og god smørsmak når du steker biff. Det er selve hemmeligheten bak et saftig og smakfullt kjøttstykke. Hvor lenge du steker godsakene er selvsagt opp til deg og dine biffpreferanser, men steker du i Bremykt er du garantert god smak.

Viktig tilbehør til biff

Klassisk tilbehør til biff er bakt potet eller fløtegratinerte poteter. På grønnsaksfronten smaker det godt med stekt sopp, dampede aspargesbønner eller smørdampet spinat. Uansett hva du velger, så er Bremykt en god smaksforsterker. Du kan ha Bremykt i den bakte poteten, eller vende inn med grønnsakene.

Ikke bare til biff

- Har du først en flaske Bremykt stående i kjøleskapet, kan du også bruke den i baksten. Kaker, boller og brød får et velsmakende løft av meierismøret. Samtidig vil rapsoljen tilføre bakverket fettet som gjør det ekstra holdbart, sier Gunnar Lindberg, kokk og jurymedlem i Norges beste bakst.

– Bremykt passer i alle oppskrifter, smeltet kan du også bruke den der du vanligvis bruker smeltet meierismør eller olje.

Dette er Bremykt

Bremykt består av sunn rapsolje og velsmakende meierismør, samt vann og vitamin D. Enkelt og greit, uten diffuse ingredienser som er vanskelige å forstå.