Grillet mais med fetaost og koriandersmør
Bakeklubben

Slik får du mest ut av grillsesongen!

Grillsesongen er i gang og mulighetene er mange. Prøv å lage hamburgerbrød på grillen, eller muffins og sjokoladefondant. Hva med foliebakt laks til middag og grillet ananas til dessert, det er veldig enkelt og godt!

Grytebrød laget med Bremykt
Bakeklubben

Eltefritt grytebrød

Eltefritt grytebrød er utrolig godt med sin myke kjerne og sprø skorpe. Det er enkelt å lage, det gjør seg nærmest selv på kjøkkenbenken, men krever litt tid og planlegging.

Pestosnurrer er fine å ha med på tur
Bakeklubben

Deilige pestosnurrer – perfekt turmat

Turmat skal være enkelt og smakfullt, og gjerne kunne spises med vantene på. Disse pestosnurrene er farlig gode, og vil du gjøre det enkelt setter du deigen kvelden i forveien.

2019 bk flettebrød
Bakeklubben

Flytende Bremykt – snarveien til ekstra god bakst

Det har aldri vært enklere å trylle frem saftig bakst. Bremykt Flytende gir deg den gode smaken av meierismør i flytende form.

Kule Cake Pops utformet som små fotballer
Bakeklubben

Kule cakepops til barnebursdagen

Barn spiser først og fremst med øynene, så på barnebursdag er det viktig at kakene ser fristende ut. Kule cakepops formet som fotballer blir garantert en favoritt blant alle som drømmer om å bli den neste Messi eller Hegerberg.

Stek perfekt biff med Bremykt Flytende
Bakeklubben

Slik steker du briljant biff – hver gang

Imponer middagsgjestene dine ved hjelp av ett enkelt produkt. Bremykt Flytende forener smørets nydelige smak med rapsoljens unike stekeegenskaper.

Pannekaker med bacon, blåmuggost og fiksensyltetøy
Bakeklubben

Pannekaker i uendelige varianter

Pannekaker er manges favoritt og det skjønner vi godt. Pannekakerøre er enkelt og det er uendelig mange måter å både lage og servere pannekaker på.

Kaker til 17. mai
Bakeklubben

Festkaker til 17. mai

Årets 17. mai-feiring blir for mange litt annerledes, men vi kan likevel kose oss skikkelig! Her har vi samlet de beste kakene til feiringen.

Påskemuffins
Bakeklubben

Disse oppskriftene sikrer påskekosen

For mange blir årets påskefeiring litt annerledes enn planlagt, men vi kan likevel sikre god stemning med bakst med sjokolade og appelsin. Her har vi samlet flere oppskrifter som garanterer skikkelig påskekos.

Hjemmelagde hamburgerbrød
Bakeklubben

Hjemmelagde hamburgerbrød til grillmaten

En saftig burger fortjener et luftig burgerbrød. Det er slett ikke så vanskelig som du tror. Bremykt gir burgerbrødene en deilig smak av meierismør, og her får du tipset som gir hamburgerbrødene den flate formen du ønsker.

Saftig, klassisk sjokoladekake
Bakeklubben

Den perfekte sjokoladekaken

Noen kaker ser så fristende ut at vi får vann i munnen. Akkurat sånn er denne klassiske, saftige sjokoladekaken med fyldig sjokoladesmak.

Semlr, den svensk versjonen av fastelavnsboller
Bakeklubben

Oppskrift på boller til fastelavn

Tradisjonen med fastelavnsboller har vi holdt på, og da kan man kose seg litt ekstra med boller med vaniljekrem og andre godsaker som for eksempel syltetøy. Det finnes mange variasjoner man kan lage og her har vi samlet våre oppskrifter på boller til fastelavn.

Pestosnurrer
Bakeklubben

Hjemmelaget hverdagsbakst

Hverdagen er ofte hektisk, og da er det fint å ha god hjemmelaget bakst liggende. Da har du raskt og enkelt frokosten eller matpakken klar.

Gullkake til nyttårsfeiringen
Bakeklubben

Festkaker til nyttårsfeiringen

Er det din oppgave å ordne kake til nyttårsfeiringen? Da har du kommet til rett sted. Her har vi plukket noen fantastiske kaker som gjør seg godt på festbordet.

Reinsdyrkjeks til jul
Bakeklubben

Julekaker og julebakst med Bremykt

Jul og baking hører sammen. Her har vi samlet noen av våre juleoppskrifter med Bremykt.

Istock 686623972
Bakeklubben

Disse baketrendene er nordmenns nye favoritter

Dette er bakeproduktene du bør ha i hus denne høsten…