Julesmørbrød med sylte og hjemmelaget røbetsalat
Bakeklubben

Julesmørbrød med sylte og hjemmelaget rødbetsalat

Sylte er et pålegg som hører julen til. Server det sammen med hjemmelaget rødbetsalat på et godt stykke landbrød, så kan du kjenne den gode julestemningen komme snikende.

Bruschetta med røkelaks
Bakeklubben

Bruschetta med røkelaks

Bruschetta er et flott tilskudd til ethvert tapas- eller koldtbord. Hva med å teste en ny vri med røkelaks? Perfekt bidrag til økt julestemning.

Lapper laget med Bremykt
Bakeklubben

Nystekte lapper – kosematen alle liker!

Nystekte lapper er skikkelig kosemat som kan nytes til hverdags eller helg. Servert med bær, nøtter, vaniljekesam og sirup, har du et herlig måltid som alle vil sette pris på.

BLT Bagel med Bremykt
Bakeklubben

Digg BLT-bagel til lunsj

Sprøstek bagels i panne, rør sammen en enkel dressing og ha inn det klassiske BLT-tilbehøret, så er lunsjen en fest på null komma niks.

Tacopai med kylling
Bakeklubben

Enkle og gode retter til middagsbordet

Hva skal du ha til middag? Vi foreslår tacopai, grove pannekaker med chilikylling eller pannestekt vegetarpizza. Se disse og fler middagstips her.

Søtpotetkake med limeglasur
Bakeklubben

Her er kakene far vil sette pris på

Søndag 8. november er det farsdag, og hvordan den feires er ulikt fra familie til familie. Men en ting er sikkert, det er at pappa vil sette pris på en herlig, hjembakt kake.

Scones-rundstykker
Bakeklubben

Linda Stuhaugs scones-rundstykker

Disse scones-rundstykkene er raske og enkle å lage, og har blitt godt tatt imot av Lindas lesere! Etter bare 20 minutter i ovnen har du alt klart for en herlig frokost eller en digg matpakke.

Mumiepølser til halloween - pølser surret inn i brød
Bakeklubben

Mat til Halloween-feiringen

Lurer du på hva du skal servere til Halloween? Vi foreslår gøyale mumiepølser, gresskarpai med søte spøkelser av marengs og en skummel dirt cake med jord laget av Oreokjeks.

Kaldhevede kanelboller med vaniljekrem
Bakeklubben

Kanelbollens dag er 4. oktober

At kanelbollen har fått sin egen dag, synes vi er helt på sin plass. Det er en dag som er verdt å markere! Her har vi samlet fler kanelbolle-varianter til feiringen.

Sukkerfri eplekake med kanel
Bakeklubben

Saftig bakst med epler

Er du heldig som har epler tilgjengelig? Da har vi noen gode forslag på hvordan du kan bruke dem opp. Nå er det nemlig tid for å putte epler i baksten!

Surdeigsbrød med gulrot
Bakeklubben

Brød i alle variasjoner

Vi elsker brød! Hverdagsbrød, focaccia, bananbrød, grytebrød, eltefritt grytebrød, broiche eller loff. Til brøddagen 16. oktober har vi samlet våre brødoppskrifter.

Blåbærpai
Bakeklubben

Blåbær i baksten

Har du vært på bærtur og sitter med et lager med blåbær? De er et perfekt tilskudd i baksten og her viser vi deg hvordan du kan bruke dem.

Verdens beste kake
Bakeklubben

De klassiske kakene

Dette er kakene som hører hjemme på hvert et kakebord.

Matboks med Bremykt og godt pålegg
Bakeklubben

Gode tips til matpakkemat

Hvem sa at matpakke er kjedelig? Lag nistemat du kan glede deg til.

Polentakake er en saftig og inspirerende kake fra det italienske kjøkken.
Bakeklubben

Syrlige fristelser

Søt bakst med et sting av syrlighet er sjelden å forakte. Det er umulig å bli sur selv med disse sitron-baserte kakene!

Hjemmelaget sandwichis er lett å lage og lett å nyte!
Bakeklubben

Lag din egen sandwich-is!

Sandwich er mange sin absolutte favorittis. Og den er faktisk ikke så vanskelig å lage. Her er vår oppskrift på hjemmelaget sandwich med deilig vaniljeis.