Festlige bursdagskaker

Disse kreative bakverkene slår garantert an til festlige anledninger.

29. april 2023

Skal du arrangere egen bursdagsfeiring, barnebursdag eller kanskje en god venninne fyller år? Prøv noen av disse fine og kreative kakene.

Nedenfor finner du et utvalg av oppskrifter på bursdagskaker, som garantert får gjestene til å ta et par ekstra stykker.


Regnbuekake med marshmallow fluff smørkrem

Denne kaken er den ultimate kaken til bursdag og andre festlige lag! En regnbuekake i 6 lag, med smørkrem av fluffy marshmallow mellom lagene og rundt. Topp den med godteri og festen kan starte!

Regnbuekake

Chocolate drip cake

Feire bursdagen med en skikkelig kul kake! Her er oppskrift på en firelags sjokoladekake med karamellsmørkrem og sjokoladeglasur som dryppes over toppen.

Chocolate drip cake

Nakenkake med pasjonsfruktcurd og friske bringebær

Nakenkake er en variant av vår kjære klassiker bløtkake, men med åpne lag, så man ser fyllet, som her med hjemmelaget pasjonsfruktcurd, fløtekrem og bringebær.

Nakenkake med pasjonsfruktcurd og friske bringebær

Mirror glaze cake med Oreo-bunn og jordbærmousse

Speil, speil på veggen der! Mirror glaze kake er en imponerende kake man kan speile seg i. Et kunstverk av en kake. Lyst til å prøve? Her er en variant med kjeksbunn, mild jordbærmousse og en glasur av blant annet hvit sjokolade.

Mirror glaze cake

Sjokoladekake med overraskelse

Det er alltid gøy å servere en kake som overrasker, som denne sjokoladekaken i to etasjer, proppfull av sjokolade og kakestrøssel i midten.

Sjokoladekake med overraskelse

Fotball cakepops

Prøv en ny vri på bursdagskake! Lag kule cakepops og gi de et eget preg for anledningen, som for eksempel søte små fotballer. Disse er laget av sjokoladekake blandet med en deilig smørkrem smakt til med O´boy.

Kule Cake Pops utformet som små fotballer

Bursdagsmuffins: Den lille larven Aldrimett

Muffins er en genial ting å overraske med i bursdag. Hva med å begeistre litt ekstra med «Den lille larven aldri mett», vaniljemuffins toppet med grønn smørkremfrosting satt sammen til en lang søt larve.

Bursdagsmuffins: Den lille larven Aldrimett

En langpannekake fungerer alltid til bursdag!

Om du skal ha mange gjester eller ta med kake på jobben, så er en god langpannekake perfekt til feiringen. Her finner du inspirasjon til deg som skal bake til mange.

Se vår samling av gode og praktiske langpannekaker.

Supersaftig sjokoladekake i langpanne