Bak dine favorittcookies
Kjeks og cookies er vel noe alle setter pris på? De kan lages i uendelige varianter med spennende ingredienser. La deg inspirere av disse oppskriftene og finn din favoritt.
Det er veldig enkelt å lage kjeks eller cookies. Faktisk så enkelt at hele familien kan få det til. Kanskje barna har lyst til å bli med på kjøkkenet?
Du kan lage kjeks i mange varianter, alt fra tradisjonelle Buttercream cookies og sjokoladekjeks til italiensk Biscotti. Eller hva med å bruke tørket frukt og nøtter i dine cookies? Mulighetene er mange.
La deg inspirere av Bakeklubbens fristende oppskriftene og finn din kjeksfavoritt. Klikk på navn eller bilde for oppskrift.
Kvikklunsjkjeks med appelsin og nøtter
Hjemmelagede kjeks er den perfekte turkamerat, som disse med kvikklunsj, appelsin og nøtter.
Les også: Knasende sprø cookies – Tove Holters amerikanske cookies
Hvite sjokoladekjeks med tranebær, chiafrø og nøtter
Denne kjeksen kan du spise både til hverdag og helg. Kjeksen har en litt myk kjerne og inneholder masse lure godsaker som tørkede tranebær, chiafrø, nøtter og hvit sjokolade.
Hjertekjeks med bringebærsyltetøy på pinne
Gled dine kjære eller kjæreste med nydelige vaniljekjeks med bringebærsyltetøy på pinne.
Vintersmell – Kjeks med magisk sjokosmell
Disse sjokoladekjeksene er magisk gode. Vi kaller dem Vintersmell – Hjemmelaget oreokjeks med knasede sjokoladesmørkrem som smeller litt i munnen, det er gøy det og ikke minst fantastisk godt.
Biscotti
Biscotti er for mange kjent som italienske kjeks som dyppes i sterk kaffe, eller Vin Santo. De kan enkelt varieres med ulike typer nøtter, frukt og sjokolade. Her er det bare å teste seg frem til sin favoritt.
Myke grøtkjeks med nøtter og tørket frukt
Få en god start på dagen med myke grøtkjeks, proppfulle av nøtter og tørket frukt.
Buttercream Cookies
Slik lager du nydelige milde smørkjeks fylt med sjokoladekrem som fort kan bli en stor favoritt.
To gode tips
Oppbevar cookies i en lufttett boks eller på glass slik at de holder seg lenger.
Er du redd for at kjeksen i boksen skal bli spist opp før gjestene kommer, kan du gjemme unna halvparten av deigen og fryse den ned. Da er det bare å steke en ny porsjon når du trenger det, og du får helt ferske cookies klare til servering.
Lyst på flere oppskrifter på cookies? Se alle oppskrifter her.