Blåbær i baksten
Har du vært på bærtur og sitter med et lager med blåbær? De er et perfekt tilskudd i baksten og her viser vi deg hvordan du kan bruke dem.
Blåbær smaker friskt og godt som topping og pynt på kaker og desserter, men du kan gjerne også bruke det i baksten. Blåbær gjør kaker og bakst ekstra saftige og gode. Har du ikke friske blåbær for hånden, så kan du fint bruke fryste.
Klikk på navn eller bilde for oppskrift:
Amerikanske blåbærmuffins
Muffins er alltid populært og spesielt blåbærmuffins. Enten du bruker ferske eller frosne bær, så blir det alltid saftig og friskt.
Vanilje- og blåbærpai
Denne paien er fylt med den herlige kombinasjonen av blåbær- og vaniljefyll. Perfekt når du har noen blåbær til overs.
Blåbærsnurrer
Få ting kan slå duften og smaken av nystekt gjærbakst. Kan det friste med saftige blåbærsnurrer?
Les også: Slik lykkes du med baksten
Blåbærpai
De norske blåbærene er i en særklasse for seg selv og spesielt hyggelig er det når man kan servere de i en lun blåbærpai, smakt til med litt finrevet skall av lime.
Nydelige scones med kesam og friske bær
Scones er raskt og lage og kan varieres på utallige måter. Her er en variant med Kesam og friske bær.
Skuffekake med bær og sitronglasur
Dette er en superenkel og saftig bærkake som passer kjempegodt til å tas med på arrangementer som dugnader eller bursdager.
Skogsbærterte med vaniljekrem
En terte med mørdeigsbunn dekket med nydelig vaniljekrem og friske bær, attpåtil penslet med gelé kan fint serveres når man vil kose seg litt ekstra eller i de fineste lag.
Sjokoladekake er alltid en favoritt
Det finnes utallige oppskrifter på sjokoladekaker. Det er jo bra ettersom sjokoladekake både passer til dugnad, til fest eller kaffen på kveldingen.
Vi har gjort det enklere for deg å finne frem i jungelen av sjokoladekaker og funnet frem våre favoritter.
Her finner du en samling av fantastiske sjokoladekaker til ulike anledninger.