Det perfekte smøret for baking
Få et saftig og smakfullt bakverk med Bremykt.
Bremykt passer godt til bruk i matlaging. Forholdet mellom meierismør og rapsolje gjør at Bremykt er akkurat passe mykt og enkelt å jobbe med ved baking.
Det er den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje som skiller Bremykt fra andre smør- og margarintyper.
Derfor er Bremykt en favoritt på kjøkkenet:
- Det er naturlig mykt og bakeklart rett fra kjøleskapet på grunn av innholdet av rapsolje. Du trenger med andre ord ikke å la det stå ute i romtemperatur før du kan bruke det.
- Bremykt har en mild og god smørsmak som gir en ekstra saftig og smakfull bakst.
- Bremykt gir gjærbaksten en fin og luftig konsistens fordi smøret er lett å elte inn i deigen.
- Bremykt er basert på naturlige og rene råvarer som smaker godt.
- Produktet er også ypperlig å steke med, særlig opp til 160 grader.
Les også: Dette visste du ikke om smør

Tips! Skal du lage gjærbakst oppnår du det beste resultatet hvis du elter inn Bremykt til slutt. Elt det litt etter litt inn i deigen etter at resten av ingrediensene er blandet sammen. På denne måten oppnår du en smidig deig som er lettere å jobbe med, samt at du får en velsmakende og luftig bakst.
Les også: Alltid perfekte boller
Lyst til å bake? Her har du noen forslag til hva du kan lage:
- Kanelboller – slik lager du knuter
- Tangzhong
- Bollefocaccia
- Pizzabrød med soltørkede tomater, pinjekjerner og fetaost
- Bringebærflette
Flere spennende og gode oppskrifter med Bremykt finner du her.