Enkle og gode retter til middagsbordet

Hva skal du ha til middag? Vi foreslår tacopai, grove pannekaker med chilikylling eller pannestekt vegetarpizza. Se disse og fler middagstips her.

9. januar 2023

«Hva skal vi ha til middag?»

Det er kanskje det mest stilte spørsmålet i hverdagen. Og det kan være så enkelt, og så vanskelig å svare på. Det finnes så uendelig mange muligheter. Vi forsøker å gjøre det litt enklere for deg og har samlet noen forslag til middagsretter her.

Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Ovnspannekake med ost og bacon

Skal du lage middag til mange, eller bare til to? Kanskje utålmodige barn? Da er ovnspannekake med ost og bacon tingen, dette er nemlig raskt og lage, og ikke minst supergodt.


Ovnspannekake med ost og bacon

Grove pannekaker med chilikylling

Pannekaker er en av de store middagsfavorittene og alltid populært. Her er en vri på den klassiske retten, grove pannekaker med chilikylling, masse grønt og revet ost på toppen.

Grove pannekaker med kylling

Prøv også: Pannekaker med bacon, blåmuggost og fikensyltetøy


Vegetarpizza i panne

I hverdagen skal maten gjerne være enkel og ikke minst rask å lage. Her er en oppskrift på en deilig vegetarpizza med masse digg topping, og selvfølgelig en crispy pizzabunn med smeltet Bremykt.

Vegetarpizza i panne

Grov snurrepai med grønnsaker og Crème Fraîche

En nydelig snurrepai får du ved å legge tynne skiver fra saftige gulrøtter, squash og aubergine tett i tett på en grov paibunn, dekt med syrlig Crème Fraîche og helt tilslutt pensle med smør, urter og havsalt.

Grov snurrepai med grønnsaker og Crème Fraîche

Tacopai med kylling

Klar for middagsjubel? Lag en tacopai med kylling, Bremykt, Crème Fraîche, digge grønnsaker og smeltet ost.

Tacopai med kylling

Pannekaker i uendelige varianter

Pannekaker er manges favoritt og det skjønner vi godt. Pannekakerøre er enkelt og det er uendelig mange måter å både lage og servere pannekaker på.

Se tips til servering av pannekaker her.

Pannekaker