Her er kakene far vil sette pris på

Søndag 12. november er det farsdag, og hvordan den feires er ulikt fra familie til familie. Men en ting er sikkert, det er at pappa vil sette pris på en herlig, hjemmebakt kake.

26. oktober 2023

Det finnes mange måter å vise kjærlighet til fedrene sine. Det kan for eksempel være farsdagsgave, et kort med fine ord eller en god klem. Men at veien til en manns hjerte går gjennom magen, gjelder også for far, så vi foreslår å servere en herlig kake.

Her har vi funnet frem noen av kakene som vi tror pappa vil bli glad for. Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Toscakake med plommer

Toscakake er en av de klassiske formkakene. Her er en høstlig variant med plommer og en ekstra tykk og knasende mandeltopp.

Toscakake med plommer

Cappuchinokake med sjokoladeostekrem

Denne Cappuchinokaken er en deilig kaffekake til kaffekosen. Ha en ostekrem med sjokoladesmak på toppen, så er den perfekt å servere til far.

Cappuchinokake med sjokoladeostekrem

Sjokolademarengs fylt med kaffesmørkrem

Knasende sjokolademarengs med smak av appelsin fylt med fløyelsmyk kaffesmørkrem, toppet med fyldig karamellsaus og revet sjokolade, det er skikkelig nammenam det.

Sjokolademarengs fylt med kaffesmørkrem

Brownie med smak av Baileys

Brownies med smak av Baileys er en deilig kake som passer ypperlig til en fristende dessert, toppet med nøttemarengs er den vanskelig å motstå.

Brownie med smak av Baileys

Mandelkake med marshmallowkrem

Dette er en enkel kake med en bunn med masse smør og masse bær på toppen. Så godt, så enkelt!

Mandelkake med marshmallowkrem

Bananrullekake med luftig marengssmørkrem

Har du bananer som har ligget en stund er det supert å bruke i bakst. Vi har brukt bananer i rullekake med smak av sjokolade. Til fyll og pynt er det en utrolig luftig marengssmørkrem som smelter på tunga.

Bananrullekake med luftig marengssmørkrem

Søtpotetkake med limeglasur

Søtpotet passer ikke bare til middag, men smaker også utrolig godt i bakst, som i denne krydrede søtpotetkaken med en litt syrlig limeglasur.

Søtpotetkake med limeglasur

Dette er bare et lite utvalg av kakene vi har i oppskriftsbasen til Bremykt

Vi har laget en hel haug med gode oppskrifter med Bremykt i. Sjokoladekaker, langpannekaker, gulrotkaker eller rullekaker – listen er uendelig. Her finner du garantert en kakeoppskrift som faller i smak – enten du liker saftige, sprø eller luftige kaker.

Her finner du alle kakene fra Bremykt.