Festkaker til nyttårsfeiringen

Er det din oppgave å ordne kake til nyttårsfeiringen? Da har du kommet til rett sted. Her har vi plukket ut noen fantastiske kaker som gjør seg godt på festbordet.

15. desember 2020

Under har vi listet opp våre favoritter til nyttårsfesten

Klikk på navnet for oppskrift:

Nyttårskake med gulltopping og fyrverkeri
Den ultimate kaken til nyttårsfeiringen!. Enkel som en gullbar i utseende, servert med sprakende stjerneskudd. Inni skjuler det seg bringebærgelé, sjokolademousse og en hvit brownie.

Nyttårskake i gull

Red Velvet Cake
Red Velvet er en klassiker på kakebordet. En dyprød kake med hint av sjokoladesmak toppet med ostekrem. Pen å se på og god på smak.

Red Velvet Cake

Cappuchinokake med sjokoladeostekrem
Denne Cappuchinokaken er en deilig kaffekake til kaffekosen. Ha en ostekrem med sjokoladesmak på toppen, så er den perfekt til servering.

Cappuchinokake

Ostekake med pepperkakebunn og hvit sjokolade
Sitter du igjen med pepperkaker fra julefeiringen? Da er denne perfekt å lage. Ostekake er en sikker vinner og her lages den med en bunn av pepperkaker, pyntet med krem og pepperkakehus.

Ostekake til julen med pepperkakebunn

Mørk sjokoladekake med Daimis
Denne kaken er den perfekte kombinasjon av en mørk sjokoladekake i bunn og Daim-is på toppen. Denne kan du fint gjøre klar på forhånd og lagre i fryseren i mellomtiden.

Daimiskake med sjokoladekakebunn

Chocolate drip cake
Dette er en flott kake med wow-effekt! En firelags sjokoladekake med karamellsmørkrem og sjokoladeglasur som dryppes over toppen. Med denne kaken imponerer du gjestene.

Chocolate Drip Cake

Israelkake med marmorert sjokoladepynt
Israelkake er en kake med nydelig smaker og en fantastisk konsistens med tre deilige lag bestående av sjokoladebunn, karamellfromasj og sjokoladeglasur. Glutenfri er den i tillegg. Vi har laget vår egen vri med pynt av marmorert sjokolade.

Israelkake med marmorert sjokoladepynt

Kaker som skaper julestemning

Julebakst er for mange en stor del av julens tradisjoner. Med duften av julebakst i hus, kommer også julestemningen.

Her finner du en oversikt med kaker og bakst til julen.

Krumkaker med sjokolade og pistasj
Krumkaker med sjokolade og pistasj