Mat til Halloween-feiringen

Lurer du på hva du skal servere til Halloween? Vi foreslår gøyale mumiepølser, gresskarpai med søte spøkelser av marengs og en skummel dirt cake med jord laget av Oreokjeks.

4. oktober 2022

Hvert år den 31. oktober feires Halloween, kvelden før allehelgensdag (All Hallows Even). Halloween har blitt en feiring med skumle kostymer for store og små, utskjærte gresskarlykter og pynt av edderkoppspinn.

Det en dag som er gøy å feire, for da kan man dra lekenheten og kreativiteten helt ut. Her får du forslag til hva du kan servere av enkel snacks og mat til Halloween-festen.

Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Gresskarpai med marengsspøkelser

Uhuuuuuuu, snart er det Halloween. Hva med å diske opp med søte små gresskarpaier med marengsspøkelser, på en av årets skumleste dager.

Gresskarpai med marengsspøkelser

Halloween dirt cake

En skremmende enkel sjokoladekake. En dirt cake, eller jordkake, er toppet med knust Orekokjeks som ser ut som jord. Pynt med mark eller slanger av godteri, så har du den perfekte kaken til Halloween.

Halloween dirt cake

Søt gresskarpai

Bruk saftige gresskar til å lage en stor deilig pai, pyntet med nøtter.

Søt gresskarpai

Les også: Slik lykkes du med baksten

Mumiepølser med «blodbad»

Serverer du disse skumle innsurrede pølsene som dyppes i ketsjup-blodbad dekket av spindelvev blir du blir garantert «poppis» på Halloween.

Mumiepølser til halloween - pølser surret inn i brød

Festlig kake til barnebursdagen

I barnebursdag er det viktig at kakene ser fristende ut. Kule cakepops formet som fotballer blir garantert en favoritt blant alle som drømmer om å bli den neste Messi eller Hegerberg.

Se oppskrift på fotball-cakepops her.

Kule Cake Pops utformet som små fotballer