Kosemat med god samvittighet

Er du lei den tunge julematen, eller en av dem med nyttårsforsetter om en lettere hverdag? Det trenger ikke bety slutten på kosemat. Kan vi friste med skinny donuts og sukkerfrie kaker?

18. desember 2020

Ved starten av et nytt år er mange lei av den tunge maten man har hatt i julen og noen ønsker å starte året med noen bedre vaner. Men det trenger ikke bety full stopp på kosematen, det finnes mange fristelser som er mer fornuftige.

Her har vi noen oppskrifter på digg kosemat uten dårlig samvittighet. Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Sukkerfri ostekake på glass

En sukkerfri ostekake med frokostblanding i bunn og frisk gele på toppen er raskt å blande sammen og ikke minst utrolig godt.

Sukkerfri ostekake på glass

Sukkerfri eplekake med kanel

Høres det ikke perfekt ut med en deilig og saftig godbit proppfull av epler og smak av kanel, og som kan nytes med god samvittighet? Her en enkel oppskrift på sukkerfri eplekake.

Sukkerfri eplekake

Skinny donuts med blåbær

Lysten på noe søtt og godt, men ikke noe som er for usunt kanskje? Skinny donuts med friske blåbær er nydelige ovnsbakte smultringer og passer perfekt til frokost ved siden av en kopp te.

Skinny donuts

«Hva skal vi ha til middag?»

Det er kanskje det mest stilte spørsmålet i hverdagen. Og det kan være så enkelt, og så vanskelig å svare på. Det finnes så uendelig mange muligheter.

Vi forsøker å gjøre det litt enklere for deg og har samlet noen forslag til gode middagsretter her.


Ovnspannekake med ost og bacon