Laget med kjærlighet

Veien til hjertet går gjennom magen, sies det. Det tror vi på! Sett pris på din kjære ved å tilberede noen av disse romantiske og smakfulle fristelsene.

2. februar 2023

Noen synes kanskje det er en klisjé å feire valentinsdagen, men en ekstra dag til å sette pris på din kjære er vel aldri feil? Skjem bort din kjære med kosemat. Vi slår et slag for å legge ekstra kjærlighet i arbeidet på kjøkkenet og hjelper deg et steg på veien.

Her har vi samlet noen fristende forslag for litt ekstra romantikk på hjemmebane. Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Sjokoladekake for to med jordbærsmørkrem

Denne flotte sjokoladekaken er perfekt å dele på to. Den kan gjerne lages til kjæresten på valentinsdagen, men også resten av året når du vil dele en god kake med en som fortjener det.

Valentines kake for to

Hjertekjeks på pinne

Gled din kjære med nydelige vaniljekjeks med bringebærsyltetøy på pinne.

Hjertekjeks

Sjokoladetrøffelkuler med whisky og kaffe

Overrask med hjemmelaget konfekt til din kjære. Hva med supergode sjokoladetrøfler med whisky og kaffe, som smelter på tungen.

Sjokoladetrøffelkuler med whisky og kaffe

Hjerteformet sjokoladepizza

Overrask med en nydelig kosepizza formet som et hjerte. Her er en søt variant, en skikkelig deilig sjokoladepizza med frukt og bær.

Hjertepizza med sjokolade

Karamellostekake

Denne oppskriften er svært populær, og det er ikke rart for denne kombinasjonen av ostekake og salt karamell er himmelsk.

Karamellostekake

Spiralkake med bringebærsmørkrem

Spiralkake ser imponerende ut med sine mange lag, og ikke minst smaker det nydelig. Her er en variant med søt bringebærsmørkrem.

Spiralkake med bringebærsmørkrem

Gi din kjære en god start på dagen med en hyggelig frokost

Det ligger mye kjærlighet i gode handlinger, og alle ville vel satt pris på å bli vartet opp med frokost?

Se våre frokosttips for en herlig start på dagen.

Omelett