Langpannekaker

Om du skal ha mange gjester eller har fått oppdraget med å lage kake til dugnad eller klassefest, så er en god langpannekake perfekt å ta med. Her finner du inspirasjon til deg som skal bake til mange

1. mai 2020

Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Enten du får i oppdrag å bake til juniors håndball- eller fotballcup, skolefest, barneselskap, kakelotteri, fredagskaffen på jobben eller nabolagets årlige dugnad, er det få kaker som kan slå en god og saftig langpannekake som faller i smak hos både store og små.

Her har vi samlet et utvalg av kaker som supre å lage til slike settinger. Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Brownies

En saftig og mektig brownie, med nydelig smak av sjokolade, nøtter og havsalt.

Brownies med nøtter og havsalt

Dugnadskake

Dugnader på rad og rekke krever enkle kaker man kan lage til mange. Her har du oppskrift på en stor sjokoladekake som du lager i kjele, toppet med en fyldig kokos og sjokoladeglasur.

Dugnadskake - sjokoladekake med glasur og kokos

Lemonies

Lemonies er sitronversjonen av brownies – en nydelig frisk kake som viser sitron på sitt beste. Den er super å ta med seg i langpanne og kan fint lages dagen før servering.

Lemonies

Honningkake

Honning er en fantastisk råvare som gir en ekstra god smak til bakst. Her i en honningkake med anis, kanel og pepper.

Honningkake

Marsipankake i langpanne

Alle kan få til en god marsipankake, til og med lokket kan legges pent på når det ikke må legges på en rund kake. Vi har dynket kaken med bringebærlimonade og fylt den med luftig sjokoladekrem for en litt ny vri. Sjokoladekremen blir aller best om den lages dagen før den fylles i kaken.

Marsipankake i langpanne

Supersaftig sjokoladekake i langpanne

En supersaftig sjokoladekake i langpanne, kjapp å lage, himmelsk god og som passer til de fleste anledninger, det er kjekt å ha på repertoaret det.

Supersaftig sjokoladekake i langpanne

Sitronruter med lemoncurdfrosting

Er du glad i syrlige kaker er denne sitronkaken midt i blinken! En saftig kake med masse sitron, toppet med enda mer sitron skjult i en nydelig ostekrem.

Sitronruter med lemoncurdfrosting

Gulrotkake tilpasset liten langpanne

Gulrotkake er en slager og manges favoritt. Her får du oppskriften på en kake tilpasset en liten langpanne.

Gulrotkake i liten langpanne

Les også: Toves gulrotkake i langpanne

Klassikerne på kakebordet

Selv om det stadig kommer nye, spennende kaker, er det alltid noen som går igjen og som vi aldri blir lei av. Det kan være saftig sjokoladekake, en koselig Fyrstekake, den tradisjonelle Verdens beste og mange fler. Her har vi samlet dem.