Linda Stuhaugs scones-rundstykker

Disse scones-rundstykkene er raske og enkle å lage, og har blitt godt tatt imot av Lindas lesere! Etter bare 20 minutter i ovnen har du alt klart for en herlig frokost eller en digg matpakke.

23. oktober 2020

Linda Stuhaug har blitt et kjent navn i matverden. Hun har en svært populær matblogg# der hun deler sin store lidenskap for mat i form av oppskrifter, tips, triks og masse matglede.

Som mange andre, har også Linda Stuhaug et godt forhold til Bremykt. På bloggen sin skriver hun dette:

«Eit veit ikkje med dåkke, men eg er vokse opp med Bremykt som smør på bordet. Bremykt gir meg faktisk skikkelige barndomsminner, og opp igjennom åra har det alltid blitt brukt som smør på brødskiva 🙂 Eg føler meg ganske sikker på at vi er fleire i samme sko?!»

Scones-rundstykker

Saftige scones på 1-2-3!

For Bremykt har hun laget en fantastisk oppskrift på enkle og saftige scones-rundstykker. Disse har raskt blitt veldig populære og gir et fantastisk utgangspunkt til mye godt, for eksempel en skikkelig god frokost eller en spennende matpakke.

Under gir vi deg noen forslag på hvordan du kan tilberede disse herlige scones-rundstykkene, og oppskriften på dem finner du her i oppskriftsbasen vår.

fristende matpakke med scones

Fargerik sandwich

Linda Stuhaug har delt sin lunsjboks med oss der hun smurte de herlige scones-rundstykkene med Bremykt og lagde en fristende og god sandwich.

Når du har sconesene klare går matpakklagingen som en lek. Smøre et godt lag med Bremykt og legg på fersk oregano, spisspaprika, gulost, agurk, syltet rødløk og til slutt litt grovkvernet pepper. Smakfullt, enkelt og veldig godt.

Steg for steg til en god matpakke

Nybakte scones til helgefrokosten

Sconesene kan også bakes som et herlig brytebrød. Lag deigen som en rund kake og bruk en kniv eller et pizzahjul til å skjære deigen i åtte trekantformede deler før den stekes.

Disse er herlige på frokostbordet til helgen. Del de opp og fyll på med ditt favorittpålegg. Vi synes selvsagt de smaker best med et tykt lag med Bremykt under pålegget.

Scones med Bremykt, brunost og syltetøy

Vil du ha flere gode tips på mat til matpakken?

En fristende matpakke er god å ha for å kunne holde humøret, konsentrasjonen og energien oppe når man er ute på farta. Enten du skal ha med maten på skolen, jobben eller på reise, kan det være lurt å ha en god og hjemmelaget niste klar før blodsukkeret blir for lavt.

Les denne artikkelen for gode matpakketips

Brødskive med Bremykt og omelett i matpakka
Brødskive med Bremykt og omelett er supert i matpakka.