Nystekte lapper – kosematen alle liker!

Nystekte lapper er skikkelig kosemat som kan nytes til hverdags eller helg. Servert med bær, nøtter, vaniljekesam og sirup, har du et herlig måltid som alle vil sette pris på.

19. november 2020

Det finnes så mange måter å lage pannekaker på. Denne gangen har vi fristende lapper på menyen, servert med blåbær, nøtter og vaniljekesam. Og på toppen av det hele lønnesirup. Det er kosematen sin det!

Lapper laget med Bremykt

Slik gjør du det:

Oppskriften gir ca. 15 lapper

Ingredienser:

Lapper:

  • 3 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 9 dl melk
  • 4 ss smeltet Bremykt
  • 1 ts natron
  • ½ ts hornsalt
  • 8 dl hvetemel
  • Bremykt til steking

Topping:

  • Blåbær
  • Vaniljekesam
  • Nøtter
  • Flytende honning/lønnesirup

Fremgangsmåte:

  • Smelt bremykt og visp egg og sukker luftig til eggedosis. Vend melk og smeltet Bremykt inn i eggedosisen.
  • I en egen bolle blander du sammen mel, natron og hornsalt. Sikt det inn i eggedosisen og rør forsiktig til du har en klumfri røre.
  • Varm en stekepanne med litt Bremykt til middels varme. Øs små øser med røre og stek lappene på begge sider.
  • Server nystekt og topp med vaniljekesam, nøtter, blåbær og flytende honning.
Bremykt i røra

Bremykt – En folkefavoritt!

Bremykt inneholder den smarte blandingen av meierismør og rapsolje. Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med. Den gode smaken, konsistensen og at produktet er allsidig i bruk er årsaken til at Bremykt er en folkefavoritt!

Fordeler med Bremykt:

  • Alt-i-ett: Bremykt kan brukes til steking, baking og på brødskiva
  • Meierismøret gir sluttproduktet den gode smørsmaken
  • Rapsoljen gjør den myk i konsistensen og bakeklar rett fra kjøleskapet
  • Rapsolje bevarer baksten fersk lenger
Pannekaker

Pannekaker i uendelige varianter – Se disse spennende serveringstipsene!

Pannekaker er manges favoritt og det skjønner vi godt. Pannekakerøre er enkelt og det er uendelig mange måter å både lage og servere pannekaker på.

Se tips til servering av pannekaker her.