Vi elsker rundstykker

Rundstykker kan lages i uendelige varianter, til hverdags og til helgekos. Det slår aldri feil med et skikkelig godt rundstykke.

18. januar 2021

Rundstykker er veldig godt og anvendelig. Tanken på nybakte rundstykker til frokost, eller ved siden av en god suppe, gir vann i munnen. Fine, grove, med nøtter og tørket frukt… Bare fantasien setter grenser for hva slags rundstykker man kan lage. Smør dem med et godt lag med Bremykt og fyll på med ditt favorittpålegg, så er det bare å nyte.

Under finner du en variasjon av ulike rundstykker du kan lage. Klikk på navn eller bilde for oppskrift:

Brytebrød

Et brytebrød er gøy å bryte opp i saftige rundstykker. Dette brytebrødet er med nydelig smak av smør, Cottage Cheese og solsikkefrø.

Brytebrød

Klassiske rundstykker

Helt vanlige klassiske rundstykker, laget med kjærlighet og servert med syltetøy og brunost, det er godt det! Ja faktisk, kanskje det beste som finnes!

Klassiske rundstykker

Grove scones med rosiner og valnøtter

Grove scones som er skikkelig mettende med rosiner og valnøtter, gir brødskiva en god utfordring.

Grove scones med nøtter

Müsliboller med tørket frukt

Lyst på noe godt med god samvittighet? Her er oppskrift på nydelige müsliboller laget med nøtter og tørket frukt.

Müsliboller

Saftige scones-rundstykker på 1-2-3!

Har du lyst på noe ekstra godt og nybakt til helgefrokosten eller lunsjen? Da kan disse saftige scones-rundstykkene anbefales. Deigen røres sammen på 1-2-3 og etter 20 minutter i ovnen er de klare til servering.

Saftige scones-rundstykker på 1-2-3!

Hjembakt brød er også helt magisk!

Nordmenn elsker brød og det er jo ikke så rart. Det er anvendelig til flere måltider, anledninger og som tilbehør til supper og gryter. Og man kan lage så mange forskjellig typer brød.

Her har vi samlet flere brødoppskrifter. Kanskje du finner en ny favoritt?.

Flettebrød med solsikkefrø og chia