Saftig bakst med epler
Er du heldig som har epler tilgjengelig? Da har vi noen gode forslag på hvordan du kan bruke dem opp. Nå er det nemlig tid for å putte epler i baksten!
Ved å putte epler i røra får du en saftig og god bakst. Her har vi samlet flere herlige eple-oppskrifter som gir vann i munnen.
Klikk på navn eller bilde for oppskrift:
Pannebakt eplekake med karamell
Skal du på hyttetur uten stekeovn og lyst på kake? Her er oppskrift på en utrolig saftig og god eplekake med karamell som bakes i panne.
Smuldrepai med eple, rosiner og nøtter
Smuldrepai kan varieres på utallige måter etter hvilken sesong vi har. Nå på høsten som de norske eplene er på sitt beste er det ingen ting å lure på, man må bare bake en pai.
Eplecupcakes med crumbletopping
Saftige eplecupcakes med crumbletopping er superenkelt å lage og ikke minst er det supergodt!
Sukkerfri eplekake med kanel
Høres det ikke perfekt ut med en deilig og saftig godbit proppfull av epler og smak av kanel, og som kan nytes med god samvittighet? Her en enkel oppskrift på sukkerfri eplekake.
Eplemuffins med kanelsmørkrem
Disse herlighetene kan enklest forklares som eplekake i muffinsform. Saftig, søtt og godt. Prøv den du også!
Det er ikke bare epler som er godt i baksten. Prøv også blåbær!
Blåbær smaker friskt og godt som topping og pynt, men du kan gjerne også bruke det i baksten. Blåbær gjør kaker og bakst ekstra saftige og gode. Har du ikke friske blåbær for hånden, så kan du fint bruke fryste.