Slik steker du briljant biff – hver gang

Imponer middagsgjestene dine ved hjelp av ett enkelt produkt. Bremykt Flytende forener smørets nydelige smak med rapsoljens unike stekeegenskaper.

26. februar 2020

Blandingen av rapsolje og meierismør har lenge vært en god bevart hemmelighet blant mesterkokker. I kombinasjon med gode råvarer, er det denne stekemetoden som sikrer dem en saftig biff med sprø stekeskorpe – hver gang. Med Bremykt Flytende i kjøleskapet trenger du aldri stresse med biffstekingen igjen.

Unngå tørt kjøtt

Det er viktig å tilføre både fett og god smørsmak når du steker biff. Det er selve hemmeligheten bak et saftig og smakfullt kjøttstykke. Hvor lenge du steker godsakene er selvsagt opp til deg og dine biffpreferanser, men steker du i Bremykt Flytende er du garantert god smak.

Det viktige tilbehøret

Klassisk tilbehør til biff er bakt potet eller fløtegratinerte poteter. På grønnsaksfronten smaker det godt med stekt sopp, dampede aspargesbønner eller smørdampet spinat. Uansett hva du velger, så er Bremykt Flytende en smaksforsterker som er svært enkel i bruk. Du kan dryppe noen dråper i den bakte poteten, eller risle over grønnsakene. Den praktiske doseringsflasken gjør det lett å fordele smøret over grønnsakene, og du risikerer ikke at smøret brenner seg.

Ikke bare til biff

- Har du først en flaske Bremykt Flytende stående i kjøleskapet, kan du også bruke den i baksten. Kaker, boller og brød får et velsmakende løft av meierismøret. Samtidig vil rapsoljen tilføre bakverket fettet som gjør det ekstra holdbart. – Bremykt Flytende passer i alle oppskrifter der du vanligvis bruker smeltet smør eller olje, sier Gunnar Lindberg, kokk og jurymedlem i Norges beste bakst.

Naturlige ingredienser

Bremykt Flytende består av sunn rapsolje og velsmakende meierismør, samt litt salt og vitamin D. Enkelt og greit, uten diffuse ingredienser som er vanskelige å forstå. Flasken har en praktisk doseringsskala på sidene, slik at du enkelt måler opp nøyaktig den mengden du trenger.

Les også:

– Hjemmelagde hamburgerbrød til grillfesten