Tilbehør til sommermaten
Du har en frisk sommersalat eller grillmat på planen, men hva skal du ha ved siden av? Vi har samlet flere forslag så du kan velge det som frister mest.
Klikk på navn eller bilde for oppskrift:
Sprø brødpinner med pestosmør
Sprø og litt porøse brødpinner, penslet med friskt pestosmør er den perfekte snacks eller nydelig tilbehør til salat eller suppe.
Myke brødpinner med hvitløk, urter og parmesan
Myke nybakte brødpinner med hvitløk, urter og parmesan smaker nydelig til salat, grillmat, suppe eller som enkel snack vedsiden av godt drikke.
Porsjonsfocaccia med cherrytomater og oliven
Det italienske brødet focaccia smaker utrolig godt til sommerens salater eller som tilbehør til grillmat. Det lages opprinnelig med olivenolje, men er vel verdt å lage med Bremykt. Det gir nemlig en ekstra god smak til baksten.
Asparges med chorizosmør og smilende egg
Aspargesen bør nytes i fulle drag så ofte man kan. Servert med chorizosmør, rennende egg og krutonger, kan det ikke bli annet en suksess!
Bakt potet med baconsmør og revet cheddar
Få middagen klar med enkel innsats: Bakt potet servert med baconsmør og revet cheddar.
Lag ditt eget kryddersmør – 3 varianter
Kryddersmør kan enkelt varieres etter hvilke råvarer du har ute i hagen eller i kjøleskapet, her er tre varianter som passer godt til grillede eller ovnsbakte grønnsaker, stekt kjøtt, fisk eller kylling. Her får du oppskriften på pestosmør, olivensmør og smør med blåmuggost og soltørkede tomater.
Klassisk bearnaisesaus
Bearnaisesaus er en av de mest kjente sausen vi har og en stor klassiker til biff. Mange syns det er skremmende bare å tenke tanken på å lage det selv, men faktisk er det ganske så lett hvis du har et par triks på lur!
Ønsker du å få maks ut av grillsesongen?
Her har vi samlet flere oppskrifter på hva du kan slenge på grillen. Alt fra foliebakt fisk til ananas og sjokoladefontant.