Landslagstrener for Bakerlandslaget, André Løvaas
Bakeklubben

Bremykt gir god smørsmak til baksten

Landslagstrener for Bakerlandslaget, André Løvaas, er ikke i tvil om hvorfor Bremykt er et smart valg når det skal bakes til både store og små anledninger.

Bremykt kan brukes både til steking, baking og på brødskiva
Bakeklubben

Dette visste du ikke om smør

Nyttige og artige fakta.

Sommerkake fra Tove Holter
Bakeklubben

Kake med en smak av sommer

Imponer gjestene dine med en frisk sommerkake full av bær og herlig krem.

Pavlova 2
Bakeklubben

Pavlova med friske bær og sjokoladekrem

Pavlova er en populær kake til festlig lag. Her får du oppskriften på en variant med bær, sjokoladekrem og sjokoladesaus.

Gjærdeig
Bakeklubben

Toves luftige kanelsnurrer

Få ting slår smaken og duften av hjemmelagd gjærbakst.

Cookies
Bakeklubben

Knasende sprø cookies

Fyll kakefat og kakebokser med Toves amerikanske cookies. Vi garanterer suksess!

Cupcakes med smørkrem
Bakeklubben

Slik lager du sjokoladesmørkrem

Prøv Toves luftige og fløyelsmyke sjokoladesmørkrem. Bruk den som topping til muffins, kaker og andre søtsaker.

Collage cacas
Bakeklubben

Helt avgjørende for en god bakst.

Helt avgjørende for en god bakst.

Bursdagskaker collage 673 x 449
Bakeklubben

10 festlige bursdagskaker

Disse bakverkene slår garantert an til festlige anledninger.

Toves gulrotkake
Bakeklubben

Toves gulrotkake i langpanne

En favoritt når du skal lage kake til mange.

Bringebærboller og kanelboller
Bakeklubben

Fersk bakst i tursekken

Ta med herlig og smakfull bakst ut på tur.

Img 9898
Bakeklubben

Prøv Toves smakfulle Brownieostekake

Brownie + ostekake = sant, lover matblogger Tove Holter.

Kanelboller
Bakeklubben

Prøv Trines kanelsnurrer

Så gode at de smelter i munnen.

Trine sandberg 2
Bakeklubben

Slik lykkes du med gjærbaksten

Matblogger Trine Sandberg gir deg gode tips til baking med gjær.