Nå kan du bli vinneren av Norges beste bakst

Meld deg på med din beste Bremykt-oppskrift og du har muligheten til å vinne flotte premier fra Jernia, inkludert KitchenAid kjøkkenmaskin.

17. september 2019

Nå er konkurransen i gang

Mener du selv at du har verdens beste sjokoladekake? Blir du alltid bedt om å lage kake til selskap? Eller kanskje du har en spennende vri på kanelsnurrer? Uansett oppfordrer vi deg til å delta med din beste oppskrift i konkurransen Norges Beste Bakst.

Klikk her for å delta i Norges Beste Bakst 2019

Fantastiske premier!

I Norges Beste Bakst er det flere muligheter for å vinne flotte premier. Vi premierer de tre beste oppskriftene der førsteplassen får en kjøkkenmaskin samt grønnsakssnitter og kjøttkvern fra KitchenAid. Andreplassen premieres med KitchenAid kjøkkenmaskin og tredjeplassen får en herlig bakepakke fra Cacas.

I tillegg har du mulighet til å vinne publikumsprisen som gis til den oppskriften som får flest «likerklikk» fra andre. Premien er en bakepakke fra Blomsterbergs.

Det lønner seg også å være raskt da de 50 første bidragene belønnes med slikkepott og muffinsform fra Blomsterbergs.

Premiene er levert av Jernia.

Les mer om de flotte premiene her

Bakst med personlig vri

Baksten din kan gjerne være inspirert av et annet bakverk, men bidraget må ha din personlige signatur. For å være gyldig må oppskriften inneholde Bremykt. Du kan sende inn bidrag i hele konkurranseperioden, og delta med så mange oppskrifter du ønsker.

Konkurransen avsluttes søndag 20. Oktober 2019.

Klikk her for å lese konkurransereglene