Fantastiske premier fra Jernia!

Når Bremykt arrangerer bakekonkurransen Norges beste bakst 2021, stiller Jernia med premier fra øverste hylle. Du kan blant annet vinne den prisvinnende, nye kjøkkenmaskinen fra Kenwood; Titanium Chef Baker til en verdi av 6 999 kroner.

28. september 2021
5 kw ps kvl65 titanium chef baker xl lite

1. premie: La bakedrømmen gå i oppfyllelse!
Førstepremien er den nye kjøkkenmaskinen Titanium Chef Baker fra Kenwood og et gavekort fra Jernia på tusen kroner. Kjøkkenmaskinen er av ypperste kvalitet, med en rekke smarte funksjoner. Den har blant annet en integrert vekt, som enkelt lar deg veie hver ingrediens uten å generere ekstra oppvask. Maskinen har også «soft-start»-hastighetskontroll som sikrer en bakeopplevelse uten søl. En annen fordel med maskinen, er at den har en fleksibel heve/senke-funksjon i selve hodet. Dette gjør det enkelt å tilsette ingredienser underveis i prosessen. Med maskinens allsidighet kan du både elte sammen en tung brøddeig, eller kjøre sammen mange ingredienser i en fart. Dette er den ultimate kjøkkenmaskinen som gjør bakeopplevelsen mye morsommere! Titanium Chef Baker har et ikonisk design, og du vil være stolt av å ha den fremme på kjøkkenbenken. Den vant den internasjonale Red Dot Design Award i 2021.

Verdi: Kjøkkenmaskin 6 999 kroner og gavekort fra Jernia på 1 000 kroner.

Kvl65.001wh 389

2. premie: Dette er ingen trøstepremie
Om du ikke klatrer helt til topps i konkurransen, så er det ingen grunn til å være skuffet. Andrepremien er nemlig også den fantastiske kjøkkenmaskinen Titanium Chef Baker, som nevnt ovenfor. En drøm av en kjøkkenmaskin som gjør bakingen både enklere og morsommere.

Verdi: 6 999 kroner

144060852 427350534983177 411945494681344787 n

3. premie: Alt du trenger fra Cacas
Å komme på pallen i «Norges beste bakst» er en bragd! Tredjepremien er en bakepakke fra bakespesialisten Cacas inneholder alt en bakeentusiast drømmer om:

Marmorprodukter i silikon (bakematte, kjevle, deigskrape, slikkepott o.l.), termometer, litermål, tipper, muffinssett og sist, men ikke minst, et utvalg av Jernias morsomme Halloween-produkter.

Verdi: 3 000 kroner

Patisse

Enda flere premier!
Det er ikke bare første-, andre- og tredjeplass som premieres i denne bakekonkurransen. Er du kjapp på labben, vinner nemlig du som en av de 150 første bidragsyterne en Patisse brødform levert av Jernia. Patisse er en hollandsk merkevare som har produsert bakeprodukter i over førti år. Denne formen er genial i sin utforming, ettersom du kan justere den etter hva du ønsker å bake. Kanskje har du et par bananer som egner seg til en liten banankake? Eller kanskje vil du bake et stort hverdagsbrød til familiens matpakker? Det er enkelt å stille inn størrelsen på formen, og alt du trenger å gjøre for å vinne er å bake ditt mesterverk så fort som overhodet mulig.

Verdi: 189 kroner

9788269248500 1

Folkets favoritt
Blir din kake folkets favoritt, så vinner du en signert bakebok fra Marianne Pfeffer og et gavekort på tusen kroner fra Jernia. Boken heter «Ta-da», og er effekten Marianne vil skape når hun baker. Wow-effekten. Forfatteren jobber som matstylist, og er kunstutdannet. Derfor blir kakene hennes av det spektakulære slaget. Denne boken lærer deg hvordan du lager kakebordets blikkfang, og gir deg inspirasjon og teknisk kunnskap på hver side. Følg henne på Instagram, da vel, for spektakulære kaker som utfordrer tyngdeloven!

Verdi: Gavekort fra Jernia på 1000 kroner, og bakebok 399 kroner.

Vi kårer Norges beste bakst! Les konkurransereglene her