Konkurranseregler

24. september 2019

For å delta laster du inn oppskrift og et bilde av baksten din her. Alle bidrag er velkomne, men et premiss er at oppskriften inneholder Bremykt. Konkurransen er gratis og åpen for alle over 18 år. Konkurransen avsluttes ved midnatt søndag 20. oktober 2019.

Deltagelse
Det er ikke tillatt å delta med oppskrifter du har funnet i kokebøker eller lignende. Baksten din kan gjerne være inspirert av et annet bakverk, men bidraget må ha din personlige signatur. Vi vet at mange oppskrifter er veldig like, og vi ber deg ikke garantere at din er helt unik, men at du ikke bevisst har kopiert en annen oppskrift til punkt og prikke.

Bilder skal kun vise bakverket ditt. Bilder med annet innhold blir avvist.

Alle registrerte bidrag får en bekreftelsesmail. Hvis ikke, sjekk søppelpostfilteret. Alternativt ber vi deg forsøke en gang til.

Rettigheter
Ved deltagelse gir du automatisk rett til at Bremykt kan publisere oppskrift og bilde på bremykt.no. Vi forbeholder oss også retten til å publisere oppskriftene i Bremykts øvrige kanaler.

Hvis Bremykt ønsker å benytte et bidrag i annen kommunikasjon eller kommersiell virksomhet, vil en kompensasjon for dette bli avtalt spesielt med rettighetshaver – altså vedkommende som har sendt inn det aktuelle bidraget. Dersom det er andre som har rettigheter til oppskrift eller bilde, ber vi deg oppgi e-post adressen til vedkommende.

Dersom bidraget bryter med reglene for konkurransen forbeholder Bremykt seg retten til å slette oppskriften og bildet uten videre varsel. Dersom ditt bidrag blir slettet, vil du heller ikke ha rett på noen premier, inkludert premien som deles ut til de 50 første deltagerne.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Bremykt kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Personopplysninger
Du må oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg. Opplysningene vil kun benyttes ved administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger deles ikke med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Kåring
Du kan delta med så mange oppskrifter du ønsker, men du har kun mulighet til å vinne én av hovedpremiene fra Jernia, samt motta slikkepott og muffinsform fra Blomsterbergs om du er blant de 50 første deltakerne.

Når konkurranseperioden er over vil en jury oppnevnt av Bremykt velge ut 10 finalister til en finale før vinnerne kåres. Hvem som stikker av med hovedpremien annonseres på bremykt.no og Facebook i løpet av uke 45.

I tillegg deler vi ut Publikumsprisen til oppskriften som flest trykker “liker” på.

Konkurransen avsluttes ved midnatt søndag 20. oktober 2019.