Konkurranseregler

Vi vil gjerne ha deg med som deltaker i årets konkurranse. Les derfor reglene nøye slik at du er sikret en brødform fra Jernia dersom du er blant de 150 første – og muligheten til å vinne en av de fine hovedpremiene.

29. september 2021

Deltagelse
Det er ikke tillatt å delta med oppskrifter du har funnet i kokebøker eller lignende. Baksten din kan gjerne være inspirert av et annet bakverk, men bidraget må ha din personlige signatur. Vi vet at mange oppskrifter er veldig like. Vi ber deg derfor ikke garantere at oppskriften er helt unik, men at du ikke bevisst har kopiert en annen oppskrift til punkt og prikke.

Bilder skal kun vise bakverket ditt. Bilder med annet innhold blir avvist.

Du kan delta med så mange oppskrifter du ønsker, men du har kun mulighet til å vinne en av hovedpremiene fra Jernia, samt motta brødform fra Jernia om du er blant de 150 første deltakerne.
Alle registrerte bidrag får en bekreftelsesmail. Dersom du ikke mottar denne, sjekk søppelpostfilteret. Hvis du ikke får en bekreftelsesmail, ber vi deg forsøke en gang til.

Rettigheter
Ved deltagelse gir du automatisk Bremykt rett til å publisere oppskrift og bilde på nettsiden bremykt.no. Vi forbeholder oss retten til å publisere oppskriftene i Bremykts øvrige kanaler, samt retten til å ta nye bilder av innsendte bidrag, om det trengs.

Hvis Bremykt ønsker å benytte et bidrag i annen kommunikasjon eller kommersiell virksomhet, vil en kompensasjon for dette bli avtalt spesielt med rettighetshaver, det vil si den som har sendt inn det aktuelle bidraget. Dersom det er andre som har rettigheter til oppskrift eller bilde, ber vi deg oppgi e-postadressen til vedkommende.

For å delta laster du inn oppskrift og et bilde av baksten din her. Alle bidrag er velkomne, men et premiss er at oppskriften inneholder Bremykt. Konkurransen er gratis og åpen for alle over 18 år. Konkurransen avsluttes ved midnatt søndag 24. oktober 2021. Dersom bidraget bryter med reglene for konkurransen, forbeholder Bremykt seg retten til å slette oppskriften og bildet uten videre varsel. Dersom ditt bidrag blir slettet, vil du heller ikke ha rett på noen premier, inkludert premien som deles ut til de 150 første deltagerne.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.
Bremykt kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Personopplysninger
Du må oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg. Opplysningene vil kun benyttes ved administrasjon av konkurransen, og behandles i tråd med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger deles ikke med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Kåring
Konkurransen avsluttes ved midnatt søndag 24. oktober 2021. Da vil en jury oppnevnt av Bremykt, velge ut 10 finalister og deretter årets vinnere. Vinnerne av hovedpremiene annonseres på bremykt.no og Facebook i løpet av uke 45.

“Folkets favoritt” er en egen pris som kåres av det norske folk, og ikke juryen. Vinneren er oppskriftene som får flest “liker” på nettsiden til Bremykt.

Meld deg på med din favorittoppskrift og få sjansen til å vinne flotte premier fra Jernia!