Jury 2021
Å kåre Norges beste bakst er ikke noe vi tar lett på, så vi har en engasjert og erfaren jury. Juryen favner bredt fra profesjonelle kokker til bakeglade Fjordland-representanter. Fjordland eier produktet Bremykt og står også bak produkter som Brelett, Yoplait, LIBERTÉ og KOS. Sammen skal jurymedlemmene først velge 10 finalister og deretter årets vinnere.

Gunnar Lindberg
Jobber som kokk, produktutvikler og matentusiast i Fjordland som står bak produktet Bremykt. Han har en allsidig kjøkkenbakgrunn og erfaring fra hotell og restauranter i både Norge og utlandet. Gunnar har blant annet jobbet som kokk på Bagatelle i Oslo og på Hotel Bristol i Paris.

Øivind Fosvold
Jobber som kokk og produktutvikler og matentusiast hos Fjordland.

Marta Optun Forså
Produktansvarlig for Bremykt i Fjordland. Hun er glad i tradisjonell bakst, men liker også å teste ut nye oppskrifter.

Helene Rensmoen
Jobber i Fjordland, som står bak produktet Bremykt. Hun er veldig glad i å bake. I tillegg til å holde orden på lønnsutbetalingene, sørger hun for at kollegaene har jevnlig tilgang på fersk bakst fra hjemmebakeriet.

Didrik Breivik
Kategoriansvarlig for baking i Jernia. Han er svak for vakre bakverk, og sier at det er viktig å smake og kose seg underveis også.