Årets jury

19. september 2019

Dette er juryen som må overbevises i jakten på Norges beste bakst.
De har ulik bakgrunn, men fellesnevneren er stor interesse og mye kunnskap om bakverk.

Kokken

Gunnar Lindberg:
Gunnar jobber som kokk, produktutvikler og matentusiast i Fjordland. Han har en allsidig kjøkkenbakgrunn og erfaring fra hotell og restauranter i Norge og utlandet. Gunnar har blant annet jobbet som kokk på Bagatelle i Oslo og på Hotel Bristol i Paris.

Anne berit

Anne Berit Aarvold:
Anne Berit er produktansvarlig for Bremykt i Fjordland. Hun er glad i de tradisjonelle kakene, men liker også å teste ut nye oppskrifter. Favorittiden på året er juryeringen av Norges beste bakst.

Webtove holter idefull 0155 1
Foto: Studio Oscar

Tove Holter:
Med sin saftige eplekake gikk Tove helt til topps i Norges beste bakst i 2014, og hun har også vunnet andre mat- og bakekonkurranser.
Tove er dessuten kvinnen bak matbloggene Idèfull, Mat for 2 og Vaffelkos

Helene bilde 2018

Helene Rensmoen:
Helene jobber på hovedkontoret til Fjordland, og er veldig glad i å bake. I tillegg til å holde orden på lønnsutbetalingene, sørger hun for at kollegaene har jevnlig tilgang på fersk bakst fra hjemmebakeriet.