Lys langpanne med sesongens bær
Luftig, saftig og frisk langpanne, perfekt til skoleavslutning eller sommerfesten. Rask og enkel og lage.

Suzanne Solli
Denne har vært en favoritt på avslutninger, dugnader og andre anledninger. Et fint alternativt til sjokolade langpanne.
Ingredienser
180 gram sukker
5egg
1t-skje bakepulver
1t-skje vaniljesukker
120 gram Bremykt
400g hvetemel
2dl melk
1,5 dl Bær etter ønske, frosne eller friske, jeg foretrekker skogsbær
2-3 ss perlesukker til pynt
Fremgangsmåte
1. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker
2. Bland det tørre og vend dette inn vekselsvis med smeltet Bremykt og melk.
3. Røren helles i en liten langpanne, strø over bær og tilslutt ett dryss med perlesukker.
4. Stekes på rist midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.
Kan serveres med vaniljesaus.
blir best med Bremykt