Lys langpanne med sesongens bær

Luftig, saftig og frisk langpanne, perfekt til skoleavslutning eller sommerfesten. Rask og enkel og lage.

Finalist 2017
Img 6303
Suzanne Solli

Denne har vært en favoritt på avslutninger, dugnader og andre anledninger. Et fint alternativt til sjokolade langpanne.

Ingredienser

180 gram sukker
5egg
1t-skje bakepulver
1t-skje vaniljesukker
120 gram Bremykt
400g hvetemel
2dl melk
1,5 dl Bær etter ønske, frosne eller friske, jeg foretrekker skogsbær
2-3 ss perlesukker til pynt

Fremgangsmåte

1. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker
2. Bland det tørre og vend dette inn vekselsvis med smeltet Bremykt og melk.
3. Røren helles i en liten langpanne, strø over bær og tilslutt ett dryss med perlesukker.
4. Stekes på rist midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.

Kan serveres med vaniljesaus.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere