Bremykt Logo

Luftig, saftig og frisk langpanne, perfekt til skoleavslutning eller sommerfesten. Rask og enkel og lage.

Ingredienser

180 gram sukker
5egg
1t-skje bakepulver
1t-skje vaniljesukker
120 gram Bremykt
400g hvetemel
2dl melk
1,5 dl Bær etter ønske, frosne eller friske, jeg foretrekker skogsbær
2-3 ss perlesukker til pynt

Fremgangsmåte

1. Pisk luftig eggedosis av egg og sukker
2. Bland det tørre og vend dette inn vekselsvis med smeltet Bremykt og melk.
3. Røren helles i en liten langpanne, strø over bær og tilslutt ett dryss med perlesukker.
4. Stekes på rist midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.
Kan serveres med vaniljesaus.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!