Sjokoladefondant i muffinsformer

Verdens beste sjokoladefondant i muffinsformer

41f20b5a 1d62 47ad b52a a70e6d270c16
Katarina Hansen

Dette er min favorittdessert.

Ingredienser

Til seks porsjoner trenger du:
♥ 100 gram smør
♥ 100 gram lys kokesjokolade
♥ 100 gram hvit kokesjokolade
♥ 4 stk egg
♥ 1 dl sukker
♥ 1 dl hvetemel
♥ 1 ss melis til pynt

Fremgangsmåte

Start med å smelte smør, hell dette så i en bolle sammen med sjokoladen så den smelter, eventuelt ha dette i et vannbad hvis sjokoladen ikke blir helt smeltet. Pisk så egg og sukker og ha det oppi sammen med sjokoladerøren og bland alt sammen, tilslutt sikt i melet og rør sammen til en jevn og klumpfri røre. Hell røren i seks former og fyll dem til de er 3/4 fulle. Stek dem på nederste rille på 180 °C i 12-14 minutter, steketiden avhenger fra ovn til ovn, så gjerne prøv deg litt frem, og stek en test kake for å skjekke.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet