Fantastiske fløtekarameller

Verdens beste, fløtyelsmyke fløtekarameller, laget mange år på rad og faller i like god jord som alltid!

Kola
Sara Larsen

Denne er typisk karameller som jeg lager hvert år til jul, alle elsker dem og de forsvinner innmari fort!

Ingredienser

2 dl fløte
100 gram Bremykt
100 gram sukker
1 dl lys sirup
1 ts vaniljesukker
1 klype havsalt

Papir å pakke inn karamellene

Fremgangsmåte

1. Kok opp alle ingredienser under jevn omrøring i ca 10 minutter.
2. Karamellmassen er ferdig når du kan ta en liten del av massen oppi kaldt vann og du kan ta ut karamellen i en liten klump.
3. Ha den varme karamellmassen i en form som tåler varme med bakepapir oppi. Sett kaldt.
4. Når karamellen er nedkjølt, del opp og pakk inn små papir (Jeg kjøper ferdig klipt opp, men bakepapir fungerer også)
5. Oppbevar i kjøleskap.

Bakst
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift