Kyllingskake/kyllingssmørbrød

Kaken lagger på iranskmåte og smaker annerledes

F8091c96 7a7a 4947 b048 220e635dda14
Zary

Kaken er veldig smaktfull og alle liker den både små og store

Ingredienser

1 stk kyllingfilet
200 g Bremykt
10 stk kokt og hakkete egg
1 stk kokt egg til pynt
1/2 kopp knust valnøtt
1/2 kopp hakkete persille
1/2 kopp saltet agurk
3/4 kopp hakket vårløk
3/4 kopp gresk yoghurt
1/2 kopp majones
Salt og pepper litt
1/2 kopp sitronsaft

Fremgangsmåte

Bak 2 mellom store loff.
Kokk kyllingbryst med salt, pepper og løk. Kjær og hakke kyllingen. Rør grundig. Bland egg, yoghurt, majones, pepper og salt og fersk sitronsaft.
Tilsett kyllingfilet, løk, valnøtter, syltet agurker og persille.

Deretter kjære brød med høyde 1 cm og legg et lag med brød, ett lag Bremykt smør og et lag med røret og fortsett med tre eller fire lag. I det siste laget, ta en liten saus over og rundt kaken. la den sitte i kjøleskapet i to til tre timer for å smake og til slutt pynte smørbrød med egg, reker og hakkete dill/tørke dill.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet