Sjokoladekuler

Myke, søte og saftige sjokoladekuler som er dyp pet i kokosmasse.

Sjokoladeboller
Heleneserine
Helene Serine Høie Næsheim tresleiva.wordpress.com

Disse sjokoladekulene lagte vi hver desember, sammen med resten av julebaksten. Smaken av sjokoladekulene minner meg om vinter, desember og innekos!
De er så gode, spesielt med det lille hintet av kokos.

Ingredienser

100 gram bremykt
3 ss sukker
2 ts vaniljesukker
2½ dl havregryn
2 – 3 ss kakao
3 ss sterk kaffe
Kokosmasse

Fremgangsmåte

1. Smør og sukker røres hvitt, ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen. Avkjøl i kjøleskapet i ca 15 min.

2. Rull små og runde boller.

3. Rull bollene i kokosmasse. Oppbevares i kjøleskapet.

Er veldig gode ved siden av noe varmt å drikke!

Bakst
blir best med Bremykt

Har du Norges beste bakeoppskrift?

Bli med i konkurransen Norges beste bakst 2019, og vinn flotte premier fra Jernia!

Legg inn oppskrift