Grillet mais med koriandersmør og fetaost

Grillet mais står høyt i kurs hos de aller fleste og er skikkelig diggemat. Her er en litt ny variant med koriandersmør og fetaost, som kanskje blir årets «må ha» på grillen.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(4 porsjoner)

4 maiskolber
Litt salt og pepper

Koriandersmør:
150 g Bremykt Original, romtemperert
1 ss presset lime
1 ts finrevet skall fra lime
2 ss finhakket frisk koriander
½ ts kvernet sort pepper

100 g marinert fetaost

Fremgangsmåte

Bland sammen smør, limesaft, limeskall, koriander og pepper.

Grill maiskolbene hele eller delt i mindre stykker, på middels sterk varme til de er gylne. Snu på dem av og til. Dryss over salt og pepper.

Ta vekk fra varmen, sett inn små grillspyd, ha over smør og fetaost i mindre biter.

Tips:
Erstatt gjerne lime med sitron og koriander med persille dersom du ønsker et mildere smør.

Hot tips: Bruk gjerne Bremykt Flytende!

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet