Bakt potet med baconsmør og revet cheddar

Få middagen klar med enkel innsats: Bakt potet servert med baconsmør og revet cheddar.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(4 porsjoner)

4 store bakepoteter i folie
150 g cheddar, revet
Litt rømme til servering

Baconsmør
160 g Bremykt Original, romtemperert
150 g sprøstekt bacon i terninger
1 sjalottløk, finhakket
2 ss bladpersille, finhakket
Litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Stek potetene i ovnen på midterste rille ved 200 °C. La de stå i omtrent 1 time til de er myke. Stikk en gaffel gjennom folien for å sjekke. Potetene er ferdige når det ikke er motstand i gaffelen.

Lag baconsmør ved å blande sammen smør, avkjølt bacon, løk og persille. Smak til med salt og pepper.

Lag et stort kryss i potetene, ha i litt baconsmør og dryss over cheddar. Server gjerne med litt rømme.

Hot tips: Bruk gjerne Bremykt Flytende, så får du et flytende smør.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet