Bremykt Logo

Få middagen klar med enkel innsats: Bakt potet servert med baconsmør og revet cheddar.

Ingredienser

(4 porsjoner)
4 store bakepoteter i folie
150 g cheddar, revet
Litt rømme til servering
Baconsmør
160 g Bremykt Original, romtemperert
150 g sprøstekt bacon i terninger
1 sjalottløk, finhakket
2 ss bladpersille, finhakket
Litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Stek potetene i ovnen på midterste rille ved 200 °C. La de stå i omtrent 1 time til de er myke. Stikk en gaffel gjennom folien for å sjekke. Potetene er ferdige når det ikke er motstand i gaffelen.
Lag baconsmør ved å blande sammen smør, avkjølt bacon, løk og persille. Smak til med salt og pepper.
Lag et stort kryss i potetene, ha i litt baconsmør og dryss over cheddar. Server gjerne med litt rømme.
Hot tips: Bruk gjerne Bremykt Flytende, så får du et flytende smør.