Bakt potet med baconsmør og revet cheddar

Få middagen klar med enkel innsats: Bakt potet servert med baconsmør og revet cheddar.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(4 porsjoner)

4 store bakepoteter i folie
150 g cheddar, revet
Litt rømme til servering

Baconsmør
160 g Bremykt Original, romtemperert
150 g sprøstekt bacon i terninger
1 sjalottløk, finhakket
2 ss bladpersille, finhakket
Litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Stek potetene i ovnen på midterste rille ved 200 °C. La de stå i omtrent 1 time til de er myke. Stikk en gaffel gjennom folien for å sjekke. Potetene er ferdige når det ikke er motstand i gaffelen.

Lag baconsmør ved å blande sammen smør, avkjølt bacon, løk og persille. Smak til med salt og pepper.

Lag et stort kryss i potetene, ha i litt baconsmør og dryss over cheddar. Server gjerne med litt rømme.

Hot tips: Bruk gjerne Bremykt Flytende, så får du et flytende smør.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere