Krumkakeskåler

Lag juleklassikeren krumkaker som skåler og server med for eksempel multekrem eller is oppi.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

2 egg (vei eggene uten skall)
Sukker (like mye som vekten av eggene)
Smeltet Bremykt (like mye som vekten av eggene)
Mel (halvparten av det eggene veier)
Potetmel (halvparten av det eggene veier)
2 ss kremfløte

Om du ønsker kan du tilsette ½ ts vaniljesukker og eller kardemomme for smakens skyld.

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Pisk mel og potetmel inn i eggedosisen. Til slutt piskes smeltet Bremykt og kremfløte inn i røren.

La røren stå kjølig ca. 30 minutter før steking.

Bruk ca. 1 ss røre i jernet ved steking.

Når krumkakene tas ut av jernet former du kakene etter eget ønske over et glass til en skål, eller med en krumkakekrummer.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere