Søte pannekaker med bær og is

Pannekaker er alltid til glede for store og små. Her servert med friske og frosne bær, iskrem og ett dryss revet sjokolade.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 14 store pannekaker)

130 g Bremykt Original
2 store egg
4 ss sukker
1 ts vaniljesukker
6 dl helmelk (evt. lettmelk)
Ca. 5 dl hvetemel

Litt Bremykt til steking

Til servering:
Litt frosne bringebær
Friske bær som for eksempel jordbær og rips
Vaniljeis
Litt revet sjokolade

Fremgangsmåte

Pannekaker er alltid til glede for store og små. Her servert med friske og frosne bær, iskrem og ett dryss revet sjokolade.

Smelt Bremykt til det så vidt bobler. Pisk sammen egg, sukker og vaniljesukker, spe med melk og deretter hvetemel en litt fyldig røre. Vips inn smeltet Bremykt og stek tynne pannekaker på høy varme.
Server pannekakene med friske og frosne bær, vaniljeis og litt revet sjokolade.

Tips:
Frosne bringebær:

Legg friske bringebær på et brett i fryseren natten over. Ta ut bringebærene rett før servering, da danner det seg et rimlag oppå.

Pannekakerøre kan fint lages i en kjøkkenmaskin eller med en håndmikser.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet