Vegetarpizza i panne

I hverdagen skal maten gjerne være enkel og ikke minst rask å lage. Her er en oppskrift på en deilig vegetarpizza med masse digg topping, og selvfølgelig en crispy pizzabunn med Bremykt.

Bremykt 2019 pizza i stekepanne
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(ca. 2 panner med pizzabunner)

Pizzabunn:
5 dl hvetemel
1 ½ ts bakepulver
Ca. 2 dl vann
1 dl Bremykt Original, smeltet
En klype salt

Topping:
1 beger pizzasaus
1 gul paprika, i strimler
1 grønn squash i tynne skiver
½ rødløk, i tynne båter
4 sjampinjong, delt i tynne skiver
Litt salt og pepper
2 ferske mozzarella

Til servering:
Oliven og ruccula

Fremgangsmåte

Pizzabunn:
Bland sammen de tørre ingrediensene til pizzadeigen, tilsett Bremykt og vann, rør eller kna sammen til en smidig deig (deigen skal være litt løs). Kjevle ut til 2 bunner, som passer til stekepannen du bruker. Stek bunnen på svak varme til den er gyllen på undersiden, snu og gjenta.

Topping:
Stek grønnsakene raskt i panne, krydre med salt og pepper.

Smør et tynt lag med pizzasaus på bunnen, ha over mozzarella revet i mindre biter og fordel grønnsakene utover. Legg på lokk og stek på svak varme til osten har smeltet.

Server gjerne med oliven og ruccula.

Tips:
Her kan man variere topping etter hva man har i kjøleskapet og liker aller best.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere