Bremyktomelett

Denne Bremykt-omeletten er enkel å lage og lett å like. Det er få ingredienser

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

5 egg
5 ss Bremykt Flytende (3 som piskes inn i eggene og 2 til steking ved behov)
30 g Revet parmesan – eller mer om du ønsker
Gressløk – ønsket mengde

Fremgangsmåte

Visp sammen egg og 3 ss Bremykt Flytende. Bland inn revet parmesan og litt gressløk.

Ha 2 ss Bremykt i stekepannen og atek omeletten på middels varme, gjerne under lokk.

Server og nyt, gjerne sammen med bær og salat på toppen av en god smørloff.


Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere