Saftig smørloff

Lag din egen loff! Loff er herlig både som tilbehør og som smørbrød med godt pålegg.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(oppskriften gir 2 luftige og saftige smørloffer)

820 g hvetemel
½ ts salt
2 ss sukker
2 store egg
25 g fersk gjær
4 dl kald skummet melk (kan også bruke vann om du heller ønsker det)
200 g Bremykt Flytende – has i etter 10 minutters elting

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene foruten Bremykt Flytende i en bakebolle, og elt deigen i ca. 10 minutter. Tilsett deretter litt og litt av Bremykt Flytende, og elt deigen i 10 minutter til. La heve til dobbel størrelse i ca. en time.

Stekes på 200 grader i 30 – 40 minutter. Alle ovner er forskjellig, alle ovner er forskjellige så følg gjerne med etter at det har gått 30 minutter.


Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet