Røstipoteter

Røstipoteter er et kjempegodt tilbehør til kjøttet eller fisken. Røstipoteter kan gjøres enkelt eller du kan tilsette mye annet godt.

Image
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ca. 10 stk)

600 g revne poteter med skall
50 g Bremykt Flytende
2 egg
2 fedd hvitløk
gressløk
salt og pepper

Fremgangsmåte

Riv potetene. Behold gjerne skallet på. Dette gir også bedre gripeevne når du river dem. Klem ut fuktigheten. Bruk kjøkkenpapir for hjelp til å fjerne mest mulig av fuktigheten. Ha i resten av ingrediensene og bland godt. Lag små lapper og stek disse gylne i Bremykt Flytende.


Oppskrift og bilde er levert av Tove Holter.

Bakst
blir best med Bremykt

Snart kårer vi vinneren av Norges beste bakst

31. oktober offentliggjøres de 10 finalistene. Vinneren kåres 5. november.