Marshmallow blomster eplesmak

En søt bukett er kjærlighet i hver blomst.

Ee3e5569 7a1a 45f9 a734 55565e4e1721

Ingredienser

125g klar puree (eple)
100g sukker til pureen
1 eggehviter

Sirup
5g agar-agar
75g vann
200g sukker

Melis sukker for dryssing

Fremgangsmåte

1. Bland sukker med puree. Varm opp. Så kjølig.

2. Agar agar, sukker og vann sammen.

3. Tilsett eggehvite til den kjølte massen med puree. Pisk i høy fart.

4. I mellomtiden koker du sirupen 5 minutter etter koking.

5. Hell den ferdige sirupen i en masse puree med
eggehvite.

6. Pisk videre med en mikser.

All massen er klar. Bruk en kontorsprøyte til å lage blomster.

Tørk marshmallows i 8 timer.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet