Vaniljekake med skogsbær og kremosfrosting

Supersaftig og enkel kake som alle liker. Bruk gjerne sesongens bær 😋

20190930 100637
Hilde Tunheim Johannesen www.instagram.com/hildetunheim/

Ingredienser

Vaniljekake med skogsbær og kremosfrosting 🍓

250 Bremykt
4 dl sukker
4 store egg
1 liten kartong vaniljesaus
6 dl mjøl
3 ts bakepulver
1/2 pk frossen skogsbærblanding, eller bruk sesongens bær 🍓

Smøret piskes mykt, ha i sukker og pisk til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett og ett egg.
Sikt inn mjøl og bakepulver vekselvis med vaniljesausen.
Fordel røren i 2 stk 20cm former.
Strø oppå bærene.

Stekes 175°c i ca 45-50 min midt i ovnen.

Kremostfrosting

1/2 pk Philadelphiaost
1 ss Bremykt
Ca 200 gr melis.

Pyntes med spiselige blomster 💐 eller det du har for hånden ☘️ Serveres gjerne lun med litt vaniljeis 😋

Velbekomme! ☀

Fremgangsmåte

Vaniljekake med skogsbær og kremosfrosting 🍓

250 smør
4 dl sukker
4 store egg
1 liten kartong vaniljesaus
6 dl mjøl
3 ts bakepulver
1/2 pk frossen skogsbærblanding, eller bruk sesongens bær 🍓

Smøret piskes mykt, ha i sukker og pisk til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett og ett egg.
Sikt inn mjøl og bakepulver vekselvis med vaniljesausen.
Fordel røren i 2 stk 20cm former.
Strø oppå bærene.

Stekes 175°c i ca 45-50 min midt i ovnen.

Kremostfrosting

1/2 pk Philadelphiaost
1 ss smør
Ca 200 gr melis.

Pyntes med spiselige blomster 💐 eller det du har for hånden ☘️ Serveres gjerne lun med litt vaniljeis 😋

Velbekomme! ☀

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet