Bremykt Logo

Supersaftig og enkel kake som alle liker. Bruk gjerne sesongens bær 😋

Ingredienser

Vaniljekake med skogsbær og kremosfrosting 🍓
250 Bremykt
4 dl sukker
4 store egg
1 liten kartong vaniljesaus
6 dl mjøl
3 ts bakepulver
1/2 pk frossen skogsbærblanding, eller bruk sesongens bær 🍓
Smøret piskes mykt, ha i sukker og pisk til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett og ett egg.
Sikt inn mjøl og bakepulver vekselvis med vaniljesausen.
Fordel røren i 2 stk 20cm former.
Strø oppå bærene.
Stekes 175°c i ca 45-50 min midt i ovnen.
Kremostfrosting
1/2 pk Philadelphiaost
1 ss Bremykt
Ca 200 gr melis.
Pyntes med spiselige blomster 💐 eller det du har for hånden ☘️ Serveres gjerne lun med litt vaniljeis 😋
Velbekomme! ☀

Fremgangsmåte

Vaniljekake med skogsbær og kremosfrosting 🍓
250 smør
4 dl sukker
4 store egg
1 liten kartong vaniljesaus
6 dl mjøl
3 ts bakepulver
1/2 pk frossen skogsbærblanding, eller bruk sesongens bær 🍓
Smøret piskes mykt, ha i sukker og pisk til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett og ett egg.
Sikt inn mjøl og bakepulver vekselvis med vaniljesausen.
Fordel røren i 2 stk 20cm former.
Strø oppå bærene.
Stekes 175°c i ca 45-50 min midt i ovnen.
Kremostfrosting
1/2 pk Philadelphiaost
1 ss smør
Ca 200 gr melis.
Pyntes med spiselige blomster 💐 eller det du har for hånden ☘️ Serveres gjerne lun med litt vaniljeis 😋
Velbekomme! ☀

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!