Smøremyke polarbrød

Deilige polarbrød perfekt til en flott lunsj eller sen frokost. Bremykt er nydelig å smøre på, og gjerne sammen med en tykk skive brunost.

4bde9b4b 2fc2 4d53 869c 58bc0f585a92
Fe804559 8cc8 42dd ac77 e0f952f06d4d
Vilde Stokkeland

En perfekt oppskrift vi i familien er veldig glad i. Nydelige polarbrød som alltid nytes sammen, i godt lag.

Ingredienser

5 dl melk
1 teskje salt
1 pose tørrgjær
1 dl sirup (lys)
75 gram Bremykt smør
2 dl finmalt rugmel
3 dl sammalt hvetemel
Ca 6 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Varm melken fingervarm og bland i tørrgjæren. Tilsett en teskje salt, og tilsett resten av ingrediensene litt etter litt mens du blander godt. Hev deigen i en bolle mens du tar på ovnen på 200 grader. Kjevles så ut flatt, og trykk ut polarbrødene med fine kakeformer for å få gøye polarbrød som alle elsker! Etterhev i 30 minutt. Følg godt med når de stekes, det går veldig fort!

Nytes med et godt lag Bremykt og et deilig pålegg.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende