Havrekuler med sjokolade

Ta med barna på juleforberedelsene. Her er en enkel oppskrift selv de aller minste kan være med å lage. Og husk at denne oppskriften er like god året rundt, det måå ikke være jul for å unne seg disse godbitene!

2019 nettside barnas julegodt u pak
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(ca. 25 stk.)

200 g Bremykt Original, romtemperert
100 g sjokolade, grovt revet
1 ½ dl sukker
Ca. 5 dl havregryn, lettkokte
Ca. 3 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker

Kakestrøssel etter ønske.

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene, smak til med kakao. Trill til små kuler og rull i kakestrøssel.
Dersom blandingen blir for myk, sett den noen minutter i kjøleskapet før du triller kuler. Oppbevares kjølig.

Tips:
Tilsett gjerne litt kaffe i blandingen, juster med havregryn til passe konsistens.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende