Havrekuler med sjokolade

Ta med barna på juleforberedelsene. Her er en enkel oppskrift selv de aller minste kan være med å lage. Og husk at denne oppskriften er like god året rundt, det måå ikke være jul for å unne seg disse godbitene!

2019 nettside barnas julegodt u pak
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(ca. 25 stk.)

200 g Bremykt Original, romtemperert
100 g sjokolade, grovt revet
1 ½ dl sukker
Ca. 5 dl havregryn, lettkokte
Ca. 3 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker

Kakestrøssel etter ønske.

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene, smak til med kakao. Trill til små kuler og rull i kakestrøssel.
Dersom blandingen blir for myk, sett den noen minutter i kjøleskapet før du triller kuler. Oppbevares kjølig.

Tips:
Tilsett gjerne litt kaffe i blandingen, juster med havregryn til passe konsistens.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet