Sjokoladepizza

Overrask en du er glad i med en nydelig pizza formet som et hjerte. Her er en søt variant, en skikkelig deilig sjokoladepizza med frukt og bær.

2020 02 hjertepizza
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(1 stort hjerte)

Søt pizzabunn:
3 ss Bremykt Flytende
Ca. 150 g hvetemel
¾ ts bakepulver
1 lite beger Yoplait Vanilje

Topping:
Ca. 50 g kokesjokolade, smeltet
1 ss mini marshmallow
30 g hvit sjokolade, grovhakket
Mango i tynne skiver
Friske bringebær og jordbær

Forvarm stekeovnen til 200 ˚C, over og undervarme. Kle et stekebrett med bakepapir.

Fremgangsmåte

Søt pizzabunn:
Kna sammen ingrediensene (hold av litt hvetemel til justering av deigen) i en liten bolle.
Kjevle ut en litt stor runding på melet bakebord. Stikk eller skjær ut et stort hjerte. Legg bunnen på stekebrett og forstek bunnen på midterste rille ca. 5 minutter, til den nesten er gjennomstekt. Smør smeltet sjokolade over bunnen, legg på marshmallows, dryss over hvit sjokolade og stek videre til marshmallowsen er gyllen. Pynt med mango, bringebær og jordbær, server straks.

Tips:
Pynt gjerne med andre typer bær og frukt som for eksempel blåbær, granateple, banan, ananas, molter og melon. Hva liker den du lager pizzaen til?

Bruk gjerne store marshmallows som du klipper i mindre deler.

Bakst
blir best med Bremykt

Norges beste bakst 2019 er avsluttet