Supersaftig glutenfri loff med quinoa

En glutenfri loff så saftig, luftig og full av smak. Ingrediensen kokte quinoafrø øker næringsinnholdet og sørger for at loffen ikke blir tørr. Oppskriften er helt hjemmelaget.

Dsc 0349
Elisabeth Borgund

Ingredienser

1,5 dl quinoafrø. Kok de etter oppskrift på pakken

1 kg fin mix semper
3 dl havremel
1 dl bokhveteflak
1/2 dl sesamfrø
2 ss lys sirup
50 gr rød tørrgjær
1 ts salt
100 gr smeltet bremykt
1 egg
3 ts fiberhusk
11 dl lunka vann

http://elisabethborgund.blogspot.no/2013/08/loff-og-hamburgerbrd-med-quinoa.html

Fremgangsmåte

1 Bland alt det tørre
2 ha i egg og kokte quinoa
3 Bland i resten, vannet skal være lunkent
4 forhev ca 30 min
5 Deigen er og skal være løs, ha den over i brødformer
6 Etterhev
7 Pensle med egg, ev pynt med sesamfrø
8 Stek nederst i ovnen på 220 gr ca 20 min

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere