BLT-Bagel

En BLT-sandwich er en klassiker som, i tillegg til å smake fortreffelig, også ser utrolig digg og fristende ut.

BLT står for bacon, lettuce og tomato. Legg dette sammen med en enkel, hjemmelaget majones-dressing inn i en bagel eller et rundstykke, så har du den perfekt lunsjen. Så enkelt er det faktisk!

Blt bagel
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(4 porsjoner)

4 stk bagels
4 ss Bremykt
2 stk tomat
180 g bacon
1 stk hjertesalat

Dressing:
4 ss majones
2 ss melk
1 fedd hvitløk, finhakket
0,5 ts salt
0,5 ts pepper

Fremgangsmåte

Rør sammen dressingen og sett til side.

Sprøstek baconskivene og legg over på ett kjøkkenpapir. Vask og del tomat i skiver.

Smelt smør i en stekepanne på middels varme. Del bagels i to og stek de med snittflaten ned slik at de blir gylne og sprø. Tilsett gjerne mer Bremykt hvis det trengs.

Fordel dressing, bacon, salat og tomat i hver bagel og server.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende