Toast med ricotta, mango og bær

Lag en herlig frokosttoast med spennende, smakfullt pålegg. Gyllenstekt landbrød med ricotta, mango og bær.

Frokosttoast med frukt
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

4 skiver landbrød
4 ss Bremykt orginal
1 stk mango
150 g ricotta
1 håndfull friske bjørnebær (eller andre friske bær etter ønske)
Flytende honning, til topping

Fremgangsmåte

Smelt smør i en stekepanne på middels varme. Legg brødskivene i og stek på begge sider til de blir gylne. Tilsett gjerne mer Bremykt hvis det trengs.

Rens og del mango i skiver og vask bærene.

Topp ristede brød med ricotta, mango, bær og litt flytende
honning. Nyt med det samme.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere