Lapper med vaniljekesam, blåbær og nøtter

Nystekte lapper er skikkelig kosemat som kan nytes til hverdags eller helg. Servert med bær, nøtter, vaniljekesam og sirup, har du et herlig måltid som alle vil sette pris på.

Lapper bredde
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Oppskriften gir ca. 15 lapper)

Lapper:
3 stk egg
2 dl sukker
9 dl melk
4 ss smeltet Bremykt
1 ts natron
½ ts hornsalt
8 dl hvetemel
Bremykt til steking

Topping:
Blåbær
Vaniljekesam
Nøtter
Flytende honning/lønnesirup

Fremgangsmåte

Smelt bremykt og visp egg og sukker luftig til eggedosis. Vend melk og smeltet Bremykt inn i eggedosisen.

I en egen bolle blander du sammen mel, natron og hornsalt. Sikt det inn i eggedosisen og rør forsiktig til du har en klumfri røre.

Varm en stekepanne med litt Bremykt til middels varme. Øs små øser med røre og stek lappene på begge sider.

Server nystekt og topp med vaniljekesam, nøtter, blåbær og flytende honning.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere