Julesmørbrød med sylte og hjemmelaget rødbetsalat

Sylte er et pålegg som hører julen til. Server det sammen med hjemmelaget rødbetsalat på et godt stykke landbrød, så kan du kjenne den gode julestemningen komme snikende.

Julesmørbrød med sylte bredde
Oppskrift fra Bakeklubben

Ingredienser

(Ingrediensene gir 4 porsjoner)

Smørbrød:
4 skiver landbrød
200 g sylte
5 ss Bremykt
Salt og pepper etter smak
Frisk oregano

Rødbetsalat:
200 g syltede rødbeter
1 stk rødt eple
0,5 stk liten rødløk
0,5 dl majones
0,5 dl gresk yoghurt
1 klype salt
0,5 ts sukker

Fremgangsmåte

Kutt rødbeter og eple, og finhakk løken. Bland sammen i en bolle med majones, yoghurt og smak til med salt og sukker.

Smelt smør i en stekepanne på middels varme. Legg brødskivene i og stek på begge sider til de blir gylne. Tilsett gjerne mer Bremykt hvis det trengs.

Fordel rødbetsalat, sylte og frisk oregano på skivene og server.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original, Mykere og Flytende