Hjemmelaget snickers
Denne oppskriften gir snickers til en form på ca 20x20 cm.


Aud
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
200 gram melkesjokolade
200 gram kokesjokolade.
150 gram peanøtter.
100 g bremykt smør
400 gram marshmallows
5 ss peanøttsmør
300 gram karameller
1 dl melk
Fremgangsmåte
1. Dekk en form med plastfolie.
2. Smelt melkesjokoladen og smøret i vannbad eller i kjele.
3. Hell i formen og sett den i fryseren.
4. Smelt marshmallows og peanøttsmøret i mikroen eller i vannbad.
5. Hell over sjokoladelaget i formen, og sett igjen i fryseren.
6. Smelt melk og karameller i kjele eller mikroen.
7. Bland inn peanøttene.
8. Hell over marshmallowslaget i formen, og sett igjen i fryseren.
9. Smelt kokesjokoladen i vannbad eller kjele.
10. Hell igjen over formen, og sett i fryseren.
11. Når alle lagene er helt avkjølt, velt den ut av formen, og skjær den opp i ønskede biter.
12. Velt din ferdige «Snickers»-sjokolade ut av formen. Fjern folien, og skjær i avlange stykker eller terninger.
blir best med Bremykt