Daddel og sjokolade konfektkuler

Sjokoladeenergikuler som er proppfulle av gode smaker og energi som varer!

20211008 140916
Caroline Thanh Tran

En oppskrift jeg alltid lager store mengder av og har det alltid på lur i kjøleskap og fryser. Gis ofte bort til venner og kollegaer som alltid er positivt overrasket hvor godt det er!

Ingredienser

Tørre:
160g cashewnøtter uten salt
90g havregryn
1 klype maldonsalt
3 ss kakaopulver

Våte:
200g dadler uten stein
2ss bremykt
1 skvett vann

2-3 ss kakao til rulling av kulene

Fremgangsmåte

1. Vei opp alt det tørre og blits det i en blender til det er veldig små biter. Hell ferdig miks i en bolle.

2. Fjern steinene fra dadlene og ha det i mikseren med bremykt og en skvett vann for å gjøre det enklere å blende alt sammen. Ha den ferdige miksen sammen med resten av det tørre.

3. Bland miksen godt sammen. Deigen skal ikke falle fra hverandre så lett.

4. Trill til små kuler i ønsket størrelse og legg det i en boks med kakaopulver.

5. Ha på lokk og rist boksen til alle kulene er dekket i kakaopulver.

6. Nyt som mellommåltid eller som snacks!

Tips: Kan oppbevares i kjøleskapet i en ukes tid, eller lengre i frysen. Tas opp av frysen og tines i kjøleskapet ved behov.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere